Master One Thing

Master One ThingBlogg

12 januari 2021 Krister Kauppi

Få mentala superkrafter genom fasta

Det finns en riktigt fantastisk sak med periodisk fasta om den utökas till runt 16 timmar per dag och det är den mentala boost som man får. Den mentala skärpan, fokuset och minnet har en tendens att bli bättre. Under vardagen får man en jämnare och högre energi. Det är heller inte ovanligt att man också upplever en form av mild eufori. Anledningen till allt detta beror på att efter 16 timmar kommer fettförbränningen igång på ett bra sätt i kroppen vilket i sin tur fungerar som ett kraftfullt raketbränsle för hjärnan. Jag har snart i 5 år fastat nästan varje dag och genom det har jag erhållit denna fantastiska mentala superkraft. Min problemlösningskapacitet är blixtsnabb inom vissa områden. Det kan räcka att jag tittar på ett svårt problem i bara några sekunder för att jag snabbt både ska se de väsentliga detaljerna och helheten samtidigt. Sedan dyker plötsligt lösningen upp på ett överraskande sätt. Jag älskar verkligen det tillståndet. Förra året skrev jag en digital bok för hur även du kan erhålla en liknande superkraft samt många andra stora fördelar med fasta. Just nu är det också kampanjpris på boken.